На головну E-MAIL
 
         
   


 

РЕ КОМПОНЕНТИ

В даному розділі Ви зможете ознайомитися з переліком р/е продукції, наявної у нас в продажу. Перелік - не повний. Працюємо так само в режимі "Запит-відповідь". Ви можете надіслати нам назви позицій, що Вас цікавлять (наприклад, заповнивши 'Форму відправки пошти' ), і ми надамо Вам додаткову інформацію про можливості поставки цих позицій через нашу фірму.
У підрозділі 'Каталог' продукція згрупована за функціональним призначенням. Відкривши будь-яку з груп, що Вас зацікавили, Ви зможете побачити що є у нас в продажу / в наявності з компонентів даного функціонального призначення.
У підрозділі 'Пошук (склад і ціни)' можна знайти цікаві для Вас позиції за назвою.

Основний напрямок нашої роботи - оптова торгівля. Працюємо в основному за попередніми замовленнями, попередньо оформленим заявками.
Так як наша фірма має кілька складів, доставка з віддалених складів за попередньою заявкою / замовленням може займати 1...3 робочих дня. При наявності для будь-якого товару позначки "На складі" має сенс уточнити у співробітників нашої фірми де саме, на якому зі складів зараз потрібний Вам товар.
Дві колонки з цінами - роздрібні ціни в гривнях з ПДВ і без ПДВ (для довідки).
На відсутність товару у вільному продажі на даний момент, або відсутність ціни на будь-які позиції може вказувати позначка "Телефонуйте" (значок телефону).
Тел. +38-066-010-30-40, +38-067-010-30-40    ****    © 2007 - 2024, HAG.COM.UA